Portfolio

logo-platform9

Platform 9 is de perfecte invulling van mijn missie “Op koers door kennis en samenwerking” .  Samen met Trea ten Kate heb ik in september 2019 Platform 9 opgericht.  Als sterke, ondernemende vrouwen die stevig en onafhankelijk in onze pumps staan geloven wij dat onafhankelijkheid de weg is naar succes. 

Voor ondernemers

Platform 9 is er voor ondernemers die geen afdeling ICT of een afdeling Financiën hebben en die geen marketeer, schrijver, ontwerper of webbouwer in dienst hebben, terwijl je als ‘kleine zelfstandige’ wel allerlei zaken moet regelen om je bedrijf draaiende te houden, te laten groeien en in de spotlights te zetten. Het hoort allemaal bij het ondernemerschap. Met onze praktische workshops krijg jij als ondernemer de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om onafhankelijk van dure externe experts je bedrijf te runnen op weg naar groei en succes.

Door ondernemers

Het is onze droom dat Platform 9 uitgroeit tot dé plek waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten en inspireren, van elkaar leren en met elkaar samenwerken op weg naar onafhankelijkheid, groei en succes. Daarom verwelkomen wij iedereen die kennis en inspiratie wil delen door praktische workshops en trainingen aan te bieden die passen bij de filosofie van Platform 9.

logo-l

Informatieadviseur

 

Bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta ben ik informatieadviseur en projectleider. Tevens ben ik coördinator van het cluster applicatiebeheerders. Van de volgende projecten ben ik projectleider of heb deze recent afgerond: Office 365 samenwerkingsomgeving, Nieuw CMS, Digitale transitie buitendienst, migratie ICT infrastructuur bij fusie, aanbesteding spraak en data abonnementen, nieuwe werkplek en Audio Visuele middelen.  Ook heb ik ruime ervaring in het adviseren over en het implementeren van websites, Intra- en extranetten, online marketing strategieën en Content Management Systemen.