Aanbevelingen

Helga weet als Informatieadviseur lastige organisatievraagstukken te vertalen naar efficiƫnte ICT-oplossingen. Ze sluit de juiste collega's en bedrijven aan, waardoor er volgens planning een gedragen eindresultaat staat. Als projectleider houdt ze het overzicht en het budget scherp in de gaten. Ze doet dat op een rustige, overtuigende wijze. Op Helga kun je bouwen.
Helga is deskundig en een echte duizendpoot op web gebied. Nuchter, aanpakker en flexibel. En toch ook een warme persoonlijjkheid, met een flinke dosis humor. Het was een plezier om met haar te mogen werken!
Helga de Boer heeft van 12 april tot 1 oktober 2012 tijdelijk en parttime bij ons waterschap gewerkt ivm het opvangen van werkzaamheden van een zieke collega. Zij heeft dit op een heel deskundige, flexibele en correcte wijze gedaan. Werkzaamheden op gebied van electronische dienstverlening, intra- en internet en het meehelpen aan de nieuwe website live te zetten heeft zij professioneel opgepakt. Ik zou zo weer van haar kwaliteiten gebruik willen maken als dat noodzakelijk is en dat kan. Dat is misschien nog wel het grootste compliment.